Сітка-мішок для овочів

Всего товаров: 41
*
*
*
*
Сітка-мішок для овочів

Щороку ті, хто має свою дачну ділянку, збирає з нього урожай - картоплі, груш, слив, яблук та іншого. А хтось купує в сезон мішок картоплі, кілька кілограмів яблук, болгарського перцю, капусти та інших дарів природи, щоб всю зиму не турбуватися про брак вітамінів в меню.

Але мало просто запасти все це. Важливо купити хороші мішки для овочів. А також необхідно забезпечити належні умови зберігання, щоб потім не викидати згниле, підмерзлі, зіпсоване. Якими повинні бути ці умови?

Мішок для овочів це оболонка для вмісту. І то з чого він зроблений, відіб'ється на врожаї безпосередньо.

1. Флекс сітка - один з кращих матеріалів для зберігання овочів. Сітка прекрасно підходить і картоплі, і капусті, і перцю. За рахунок надходження повітря до продуктів, які не буде намокання вмісту, відповідно і терміни зберігання збільшаться. Однак варто зазначити, що в сітках картопля, морква і буряк зберігають тільки в темних приміщеннях, підвалах. А ось цибуля, часник, перець можна залишати і на світлі. Сітка мішок для овочів збереже в цілісності і гарбуз.

2. Поліетиленовий мішок - це перевірений спосіб зберігання овочів. У них продукти добре збережуться в сухому приміщенні, без наявності конденсату і випарів. Картопля в такій упаковці не постраждає від світла.

3. Поліпропіленовий мішок схожий з попереднім, і властивостями володіє темі ж. Однак він більш міцніше і може послужити жоден сезон.

4. Полотняні мішок - старий, добрий перевірений матеріал. Це відмінне поєднання надходження повітря і провітрювання.

Але крім мішків і матеріалу з яких вони зроблені важливо ще і вибрати, і підготувати приміщення для зберігання.

Як зберегти врожай на довго

Перше - якщо ви отримали великий урожай з присадибної господарства, розсортуйте його не тільки за розміром і формою, а й за сортами. Адже один сорт, скажімо, яблук, може спокійно пролежати в погребі чи в коморі цілий місяць і не зіпсуватися, а інший - вже через тиждень після збору почне покриватися цятками, плоди придбають м'якість і стануть зморшкуватими на вигляд. Більш стійкі до лежання сорти можна помістити в далекі кути місця для зберігання, а ті, що не здатні зберігатися довгий термін - або виставити на передній план, або відразу переробити. У разі, коли ви запасаєте покупні фрукти і овочі, краще уточнити і продавця, до якого сорту вони відносяться і як довго їх можна зберігати без псування.

Друге - необхідна температура і вологість. Це теж параметри, які не однакові для всіх видів плодів і коренеплодів. Наприклад, гарбуз, винесена на балкон, де температура в холодні дні дорівнює 3-5 градусів вище нуля, напевно замерзне. А буряках і моркві в подібних умовах буде жарко: їх треба зберігати там, де температура не перевищує нуля або двох градусів тепла. Те ж саме і з вологістю. Якщо повітря сильно просочений вологою, це погано, але і сухе повітря шкодить і соковитості, і зовнішнім виглядом деяких плодів.

Цибулини ріпчастої цибулі прекрасно відчувають себе в приміщенні, де повітря вологий на 70 відсотків, а картоплі такої вологості вже замало, зате 90 відсотків - саме те. Тому треба заміряти вологість атмосфери в своєму погребі, підполі, комори, на різних ділянках кухні і взагалі скрізь, де ви плануєте організувати місце для зберігання овочів / фруктів.

Третє необхідна умова - не використовувати для зберігання великих обсягів врожаю холодильник. Огірки в ньому зів'януть і замерзнуть, цибулю і часник - пустять стрілки, картопля почне проростати і в'янути, морква теж. Потроху овочі в надра холодильника класти можна, але з розрахунком, що ви використовуєте їх для готування раніше, ніж вони почнуть змінювати свій зовнішній вигляд і проростати.

Краще купувати товар в каталозі інтернет магазину Фазенда. Тут на мішки для овочів ціна невелика. Доставка здійснюється по всій території України.


Мы сотрудничаем с :
up